Verhuur Pieterskerk

De Dorps- of Pieterskerk in Breukelen, Straatweg 59 Breukelen, heeft nog een authentiek interieur met een prachtig Bätzorgel. Een intiem orgelconcert, een zangdienst, uw huwelijk of een andere gelegenheid, u kunt de kerk hiervoor huren.

Naast de kerk ligt het wijkgebouw Bonifatiushuis. Hier zijn meerdere ruimtes te huur vanaf 2 tot ca 40 personen. De catering heeft u hier in eigen hand.

De Pieterskerk is ook aangewezen als trouwlocatie door de gemeente Stichtse Vecht. Meer informatie over het burgerlijk huwelijk is te verkrijgen bij de gemeente.

Misschien vindt u het ook leuk om met uw gasten een bezoek te brengen aan onze eeuwenoude dorpskerk? Dit kan natuurlijk tijdens de zondagse kerkdiensten en door de week na voorafgaande reservering. Het tarief voor een rondleiding is € 7,50 per persoon met een minimum van 75 euro, inclusief de gids. Eventueel kan ook een samenzang worden begeleid op het orgel, een concert worden gegeven of een lezing worden verzorgd. Voor reserveringen en nadere informatie neemt u contact op met de agendabeheerder de heer Kees Andreae via verhuur@pknbreukelen.nl of voor rondleidingen mevrouw Bertine Oosthoek via 06-28 52 88 88. De uitgebreide tarievenlijst vindt u hier.